Niagara Wellness Luxus fényterápiás világítás 20 pontos
  • Niagara Wellness Luxus fényterápiás világítás 20 pontos
  • Niagara Wellness Luxus fényterápiás világítás 20 pontos
  • Niagara Wellness Luxus fényterápiás világítás 20 pontos
  • Niagara Wellness Luxus fényterápiás világítás 20 pontos
  • Niagara Wellness Luxus fényterápiás világítás 20 pontos

Niagara Wellness Luxus fényterápiás világítás 20 pontos

90 200,00 HUF
Áfával együtt

Niagara Wellness Luxus fényterápiás világítás 20 pontos

Mennyiség

Adja le megrendelési vagy érdeklődési igényét egy kattintással.
0071.

Adatlap

Rövid leirás
Niagara Wellness kádakhoz
Gyártó-Forgalmazó
Niagara Wellness
Szállítási információ
A kádkiegészítők többségének szállítási díja 2.000 Ft. Amennyiben káddal együtt rendeli (Cersanit kád kivételével), a szállítás díjmentes.

Kutatások bizonyítják, hogy különböző színű világítások különböző pszichológiai hatásokat váltanak ki a felhasználókból.
Ezt az új felfedezést széles körben felhasználják arra, hogy segítsenek azoknak az embereknek, aki ki vannak téve a modern társadalom egyre gyorsuló tempója miatti nagy feszültségnek. A fényterápia segít gyorsan enyhíteni a stresszt, amit létrehozott a modern élet.

A FÉNYTERÁPIA NÉHÁNY JÓTÉKONY HATÁSA:

modern kutatások is alátámasztják, hogy a különböző színű világítások más-más pszichológiai hatást váltanak ki az emberekből. Különösen fontossá válhat a fényterápia jelentősége ma, mikor a legelterjedtebb betegség a stressz. A rohanó világ egyre több feszültséget vált ki az emberekből, amit fényterápiával kellemes, lazító hatásával könnyen lehet enyhíteni. gondoljunk csak a lemenő nap fényére, a tenger frissítő kékjére, vagy egy harmonikus zöld domboldalra… ugye csábító gondolatok? Mindezeket átélheti egy gőzfürdő alkalmával is. hogy könnyebben át tudjuk tekinteni a fényterápia előnyeit, ejtsünk néhány szót a különböző színek jótékony hatásairól:

PIROS, A SERKENTŐ
A piros szín rengeteg jelentést hordoz magában, többek között a tűznek és a vérnek a jelképe. Hatása is ezzel vonható összefüggésbe. Kitűnő a vérkeringési zavarok, a vérszegénység, a légzőszervi megbetegedések, a nem gyulladásos bőrbetegségek és a középfülgyulladás ellen. ezen kívül remek energianövelő, a bágyadtság, kedvtelenség érzését segít leküzdeni, és akaraterőt, kitartást sugároz.

KÉK, A NYUGTATÓ
A kék szín az eget és a tengert szimbolizálja, a békesség színe, ami elősegíti a megnyugvást és az ellazulást. Mivel a hideg színek közé soroljuk, hatása is ezzel függ össze, remekül alkalmazható fájdalom mérséklésére, gyulladások csökkentésére. A kék a szabadság érzetét hordozza magában. egy sötétebb változata az indigókék, amihez ugyanilyen hatásokat társítanak, csak mert sötétebb, így még inkább hatásos.

SÁRGA, AZ ÖSZTÖNZŐ
Meleg szín, amiről mindenkinek a napsugár jut az eszébe. A sárga felvidít, ösztönöz, felszabadít. A szellemi tevékenységeket motiválja, erősíti az idegrendszert. Legfőbb hatását a méregtelenítő szervekben fejti ki (máj, vesék, húgyhólyag). ezen kívül erősíti az immunrendszert és helyrehozza az alacsony vérnyomást.

NARANCSSÁRGA, AZ ENERGIKUS
A piros és a sárga keveréke, így a két szín tulajdonságai is vegyülnek a narancssárgában. Mint minden meleg szín, így a narancssárga is vidámságra hangol. Legjobban az emésztési zavarok kezelhetőek vele, és jelentős hatása van még a májra, hasnyálmirigyre. A depresszió és a pesszimizmus ellen a legkiválóbb választás.

ZÖLD, A REGENERÁLÓ
A természet színe, ami harmóniát teremt bennünk, és az elégedettség érzésével tölt el. A zöld szín hatására kevésbé érezzük magunkat kimerültnek, fáradtnak, kitartást sugároz. mivel a zöld a harmóniát képviseli, így mindenhová, ahol a szervezet egyensúlyát helyre kell állítani, remekül alkalmazható. mindemellett jelentős szerepe van a megelőzésben is.

RÓZSASZÍN, A GÖRCSOLDÓ
Ki ne hallotta volna a mondást, hogy „rózsaszínben látja a világot”? Nem véletlen, hiszen a rózsaszín a nyugalmat, a békességet és a boldogságot hordozza magában.
Leginkább görcsoldó szerepe van, mind testi, mind lelki értelemben. A testre és a lélekre is nyugtató hatással van.

LILA, AZ ÁLOMHOZÓ
Nagy energiájú szín, biztonságot sugároz, és erőteljes gyógyító hatású. Gyulladáscsökkentő, lelkileg megnyugtató, segít a lazításban és nagyon jó az álmatlanság ellen.
Ezen kívül magas vérnyomásra, és a memória javítására is remekül alkalmazható

Ha kérdései merülnének fel, kérjük, lépjen kapcsolatba a Forrás Webáruház Ügyfélszolgálatával!